lzv https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/lzv-960x240.jpg
luchtfoto https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/luchtfoto-960x240.png
calatrave https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/calatrave-960x240.png
logistiek https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/logistiek-960x240.jpg
pont https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/pont-960x240.jpg
D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep B.V. - Bedrijfsvideo 2015 https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/Bedrijfsvideo-960x240.jpg

Over ons

Kwaliteit
Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en medewerkers scherp te houden hebben wij een continue focus op actuele -en industrie gerelateerde  certificeringen zoals ISO, HACCP, AEO en TAPA-A.

Met deze en toekomstige certificeringen tonen we aan de juiste partij te zijn in de continue vraag naar verbetering en professionaliteit.

Faciliteit
Onze faciliteit van ruim 20.000 m², geheel omgeven door hekwerk en “power fence”,  biedt ruimte voor 8000 m² opslag en is conform TAPA-A gecertificeerd. Uw lading kunt u zorgeloos op- en over laten slaan. Ons ruime aantal beveiligingscamera’s zorgt zowel binnen als buiten het warehouse voor een registratie op basis van 24/7. Hiermee staan we  in directe verbinding met de meldkamer van de beveiliging.

Automatisering
Als een rode draad door onze onderneming loopt het volledig up to date automatiseringsproces. Niets laten wij hierin aan het toeval over. Onder andere door juist maatwerk te implementeren, beperken wij risico’s tot het minimum. Voor onze opdrachtgevers hebben wij real-time zending informatie beschikbaar. Middels ons klantportaal of aanvullend  via E-mail berichtgeving blijft u altijd op de hoogte.

 

kwaliteitnv

D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep BV