[royalslider id="1"]

1e van 9 nieuwe Kogel opleggers

16 januari 2018

Onlangs is de eerste nieuwe oplegger geleverd uit de serie van 9 nieuwe voertuigen. Het worden 8 kastopleggers en 1 zeilenoplegger, allemaal in LZV uitvoering. Wederom een mooie aanwinst voor het jonge wagenpark!

mk 127 nr 2

Lean & Green Star Award

19 mei 2017 lean & green 2017

De toezeggingen voor de reductie van minimaal 20% CO2 uitstoot zijn ruimschoots gerealiseerd. Hiervoor hebben we vandaag onze Lean & Green Star Award en certificaat ontvangen. Met trots dragen wij bij aan de zorg voor de toekomst!

Roefeldag 12 april 2017

20 april 2017 roefeldag

Afgelopen woensdag 12 april Roefeldag gehad op onze locatie. Meerdere groepen kennis laten maken met oa de gevaren van de blinde hoek. Via de spiegelafstelplaats goed deze kinderen kunnen informeren. Alles onder leiding van onze eigen opleider/coach. Zeer geslaagd !

GDP Oplegger in de uitvoering als Mega, Koel en Rollebaan per maart 2017

19 april 2017 20170331_151527

GDP certificaat behaald

19 april 2017

Per december 2016 heeft D.J. Middelkoop & Zn B.V. ook het GDP certificaat behaald voor het vervoer en distribueren van pharmaceutische goederen.

 

GDP

Tapa-TSR certificering

28 oktober 2016

Onlangs hebben wij met genoegen het Tapa-TSR certificaat voor niveau 1, 2 & 3 in ontvangst mogen nemen.

TAPA (Technology Asset Protection Association), is een wereldwijd platform van veiligheid onder logistieke professionals,
opgericht om veilig vervoer, opslag en bewaring van TAPA leden in de hele wereld te waarborgen.

TAPA-gecertificeerde bedrijven moeten slagen voor een gedetailleerde onafhankelijke fysieke controle op locatie op de naleving van tal van Freight Security Requirements (FSRs). De FSRs vormen minimale aanvaardbare normen voor de gehele supply chain en de methoden die worden gebruikt om die normen te handhaven. Voorbeelden zijn:

 • Een toegewijde Security Manager en regelmatige beveiligingsopleiding voor alle medewerkers
 • Veiligheidsonderzoek en achtergrondcontroles van alle medewerkers
 • Gesloten tv-circuit beveiliging die het zicht bewaakt op alle toegangspunten, deuren, enz.
 • Begrenzende omheiningen met veiligheidsverlichting en alarmen
 • Voorbereiding en controles om de veiligheid en nauwkeurigheid van de documentatie te garanderen
 • Beveiligde voertuigen die online zijn te volgen i.c.m. een meldkamer ter beveiliging van personeel en goederen

Voor uitvoerige informatie, zie http://www.tapaemea.com/

De Tapa-FSR-A certifcering + Tapa TSR niveau 1,2 & 3 vormen een sluitende aanvulling op het AEO certificaat en de overige certificeringen.

D.J. Middelkoop & Zn ontvangt certificaat ‘Duurzaam op de Weg’

21 februari 2014

Wij hebben het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ ontvangen van Profile Tyrecenter Truck Europe en Profile Tyrecenter Oppelaar te Alphen aan den Rijn.

Profile Tyrecenter Truck Europe heeft het programma Duurzaam op weg gelanceerd.
Transporteurs die een duurzaam bandenbeleid voeren komen in aanmerking voor een ‘Duurzaam op weg’ certificaat. Hiermee zegt Profile Tyrecenter bij te dragen aan

Certificaat Duurzaam op weg

Certificaat Duurzaam op weg

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Met het certificaat tonen wij aan, naast de lean & green award, ons te blijven inzetten voor een milieuvriendelijker en groener wegtransport. Het duurzame bandenbeleid resulteert in een maximale kosten-, brandstof- en CO2-reductie.

Lean and Green award behaald

8 oktober 2013

Duurzaamheid betekend voor ons een continue proces van optimaliseren en innoveren, waarbij naast de absolute nadruk op de bedrijfsprocessen, ook onze verantwoording binnen de maatschappij een belangrijke rol speelt. Het Lean and Green programma past perfect binnen deze visie.

Logo Lean & Green (zonder vierkant)

D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep B.V. heeft als doel om in 2015 minimaal 20% CO2-reductie te bereiken ten opzichte van 2010. Dit doen wij door de volgende maatregelen te treffen:

 • Verhogen beladingsgraad
 • Chauffeurstraining (het nieuwe rijden)
 • Rijstijlanalyse m.b.v. boordcomputer
 • Inzet van LZV voertuigen
 • Installeren van snelheidsbegrenzers

Nog beter bereikbaar door verbreding N207

19 juni 2013

Eindelijk is het zover, de N207 is 4-baans geworden!

Hierdoor zijn wij nog beter bereikbaar, binnen nog geen 3 minuten vanaf de afslag Afslag A4 staat u op ons industriepark Nieuw-Vennep Zuid bij ons voor de deur.

N207MK

Na jarenlang lobbyen is men de uiteindelijk op 26 januari 2012 gestart met de verbreding van de N207. Vrijdag 7 juni jl. is de verdubbeling een feit met de aansluiting op de Valutaweg naar ons industriepark.

De verbreding van de N207 is zeer noodzakelijk voor een goede doorstroom van zowel vracht- als personen verkeer naar de ader van de Randstad. Onze klanten kunnen ons beter bereiken en onze trucks staan niet onnodig meer vast, waardoor het risico op vertraging verlaagd wordt en onze service nog optimaler wordt.

De feestelijke opening door wethouder Michel Bezuijen zal in samenwerking met Businesspark Nieuw-Vennep Zuid op 26 juni aanstaande plaats vinden. (www. Nieuwvennepzuid.nl)

 

Gestart met inbouw Carcubes van Trimble

10 april 2013

Na een uitvoerig selectietraject zijn wij in maart 2013 gestart met een pilot.

Tijdens deze pilot waren twee voertuigen uitgerust met een Carcube van Trimble. Na vier weken testen hebben wij de conclusie mogen trekken dat de Carcube boordcomputer voor ons het beste product is. Met de boordcomputer van Trimble zijn we in staat om alle huidige en verwachte functionaliteit te realiseren.

Deze maand vindt de inbouw in het gehele wagenpark plaats.

De “connected navigation” oplossing van Trimble biedt onder andere een zeer gebruiksvriendelijke interface voor de chauffeur. Hiernaast wordt de chauffeur tijdens zijn rit continue voorzien van feedback m.b.t. rij- en rusttijden en zijn/haar rijgedrag.

Niet alleen het gebruiksgemak, maar juist de mate waarin functionaliteit met het transport management systeem kan worden geïntegreerd bepaalt de mate van succes. Daarom hebben we er voor gekozen om nog voor de start van de pilot alle huidige gewenste functionaliteit te implementeren. Zo verwachten wij na de reeds geslaagde pilot en de inbouw die momenteel plaatsvindt  in relatief korte tijd volledig operationeel te zullen zijn.