lzv https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/lzv-960x240.jpg
luchtfoto https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/luchtfoto-960x240.png
calatrave https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/calatrave-960x240.png
logistiek https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/logistiek-960x240.jpg
pont https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/pont-960x240.jpg
D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep B.V. - Bedrijfsvideo 2015 https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/Bedrijfsvideo-960x240.jpg

Welkom

D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep BV is  uw logistiek partner uit de regio Schiphol/Haarlemmermeer die een totaalpakket aan diensten biedt.

Met kwaliteit en betaalbaarheid als belangrijkste speerpunten, vervoeren wij uw zendingen altijd volgens afspraak en tegen scherpe tarieven. Omdat markt en economie continue en steeds sneller vragen naar het inspelen op veranderingen is flexibiliteit van uw vervoerder geen pré, maar een voorwaarde!

Ons moderne wagenpark, met als thuisbasis een Tapa-A gecertificeerde faciliteit, biedt de mogelijkheid om uw zendingen onder de hoogste veiligheidsstandaarden op te slaan en te vervoeren.

In de planning en uitvoering van al onze werkzaamheden confirmeren wij ons aan het rij- en rusttijdenbesluit. Hiernaast investeren wij continue in duurzaamheid door onder andere aanschaf van modern materieel en andere efficiënte logistieke oplossingen.

 

 

vlaggen

D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep BV