lzv https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/lzv-960x240.jpg
luchtfoto https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/luchtfoto-960x240.png
calatrave https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/calatrave-960x240.png
logistiek https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/logistiek-960x240.jpg
pont https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/pont-960x240.jpg
D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep B.V. - Bedrijfsvideo 2015 https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/Bedrijfsvideo-960x240.jpg

Value Added Logistics

Specialisatie in het verwerken van uw goederen hoort bij onze uitgebreide dienstverlening. Zo kunnen we uw zending uiteraard palletiseren, sealen of voorzien van labels, maar ook picking and packing van uw goederen is mogelijk. Hiernaast kunt u denken aan maatwerk diensten, zoals het ompakken en samenvoegen van diverse artikelen.

Vliegtuigplaten
Speciaal voor luchtvracht bieden wij afhandeling van vliegtuigplaten aan. Zowel het “afbreken” van import als het opbouwen van platen voor export is mogelijk. Wij beschikken hiertoe over een modern inpandig rollenbaan systeem waarmee wij deze zendingen efficiënt kunnen verwerken.

Import zendingen worden direct na afhandeling in de douanezone opgeslagen en na ontvangst van de nodige documenten vrijgegeven voor transport.

Export zendingen kunnen worden geconsolideerd. Met behulp van digitale foto’s wordt u geïnformeerd over de manier waarop de zending is opgebouwd.

 

 

Platenbaan

Value Added Logsitcs