lzv https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/lzv-960x240.jpg
luchtfoto https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/luchtfoto-960x240.png
calatrave https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/calatrave-960x240.png
logistiek https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/logistiek-960x240.jpg
pont https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/pont-960x240.jpg
D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep B.V. - Bedrijfsvideo 2015 https://www.djmiddelkoop.nl/wp-content/uploads/Bedrijfsvideo-960x240.jpg

On Airport Transport – Luchtvracht

Wij zijn gespecialiseerd in luchtvracht transport en weten de wegen op en rond onze luchthaven daarom zeer goed te bewandelen.

Met diverse afhandelaars hebben wij nauw contact en sluitende samenwerking om de goederen goed, vlot en veilig over te halen of aan te leveren. Hierbij maken wij gebruik van onze  vereenvoudigde
C-Sum douanevergunning. Dit maakt het mogelijk u snel van informatie te voorzien, waarna uw zending vlot overgehaald en ingeslagen wordt.

Op slottijden binnen efficiënte routes rijden wij gedurende een 24 uurs cyclus van en naar de Luchthaven voor zowel import als export zendingen.

Uiteraard zetten wij alleen bekwame opgeleide medewerkers met flexibel materieel in. Onze medewerkers zijn allen in bezit van een ACN pas, waaraan gekoppeld de vereiste opleidingen (o.a. Awareness-Robbery).

Wij handelen geheel conform de richtlijnen van de Luchtvaartwet en zijn ingeschreven bij De Europese Database als Regulated Agent (RA). Hiermee erkennen wij onze verantwoordelijkheid in de keten van verlader tot ontvanger.

Voor alle import zendingen, welke wij uitslaan bij de diverse eerste- en tweede linie loodsen, passen wij een sluitende schade procedure toe. Hierbij wordt de opdrachtgever direct en volledig voorzien van actuele informatie, waarbij gebruik gemaakt wordt van digitale foto’s en standaard rapportages.

On Airport transport

On Airport Transport